Onze Top Classics

Mercedes 280SL

Details:

  • Prijs : SOLD
  • Bouwjaar : 1981
  • Kms : 145 850

For sale Mercedes 280SL with an automatic gearbox. 

It's an original European car. The car had only two owners. The first owner bought the car in Germany in 1981. To the second owner the car was sold in the Netherlands in 2003. We have a big dossier on this car.

This 280SL has an original body that is rust and accident-free. The soft top is new and has a black color. Includes hardtop.

The car is equipped with the original Becker radio.

This extremely reliable car will be very pleasant to drive and it gains more and more value each day.

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)489 55 30 95 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,... Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,...) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.