Onze Top Classics

Mercedes 380SL

Details:

  • Prijs : € 39.950 eur.
  • Bouwjaar : 1984
  • Kms : 77725

Te koop - originele staat, niet gerestaureerd.

Zeer mooie 380 SL 1984 met slechts 77725 km. Deze Mercedes werd geleverd in Missouri, US. Enkele jaren geleden ingevoerd in Nederland waar deze 380SL werd voorzien van Europese bumpers en koplichten. Er werd ook een nieuwe kilometerteller gemonteerd met de juiste kilometers. Zeer originele wagen met eerste interieur, blauw leder en mooi lakwerk Astral Silver. Deze 380SL heeft een uiterst originele carrosserie die absoluut roest- en ongevalvrij is. Er werd een nieuwe blauwe softtop geinstalleerd met de stempels van Mercedes in de ramen. Voorzien van een Becker Grand Prix radio en elektrische ramen. Recent een zeer groot onderhoud gehad. Een uiterst betrouwbare wagen, perfect rijdend en steeds stijgend in prijs.

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)489 55 30 95 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,... Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,...) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.