Onze Top Classics

MERCEDES 190 SL

Details:

  • Prijs : € 159.000 eur
  • Bouwjaar : 1956
  • Kms : 150

Deze Mercedes 190sl werd totaal gerestaureerd van de eerste tot de laatste bout. Revisie van motor en versnellingsbak, alsook van de voor- en achteras. Schitterende kleurcombinatie; antraciet grijs metalique met rood lederen interieur en rode Bouclé tapijten. De wagen heeft de 300sl bucketstoelen en de kleine achterlichten die origineel waren in 1956. Voorzien van een nieuwe Sonnenland softtop in Grenadine rood. Originele Becker Europe radio met de Hirschmann antenne. Deze 190sl staat op white wall banden met smalle flank. Slechts 114 km gereden, dus zo goed als nieuw. Schitterende wagen aan een interessante prijs.

<< TERUG

GEÏNTERESSEERD? Bel +32 (0)489 55 30 95 of contacteer ons online!

Grondige check-up

Direct na aankoop van onze wagens worden deze aan een uiterst grondige check-up onderworpen. We controleren bodem, remmen, vering, motor, verlichting, carroserie, lak, interieur,... Al deze details worden op de wagenlijst geplaatst die we voorleggen en samen met u overlopen.

Investering van uw leven

Een kwalitatieve Mercedes Oldtimer is de investering van uw leven. De waarde van dit soort wagens is bezig aan een heuse klim. De 190 Sl, de Pagode's, de 220 SE, zijn de grote stijgers van het moment. Door hun zeldzaamheid zijn ze zeer gegeerd bij verzamelaars. Ook de w107 ( 350 Sl, 450 Sl,...) is begonnen aan een stijging in waarde. Oldtimers worden gezien als één van de beste beleggingen op dit moment.